Autófóliázás - Papp Autó Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Autófóliázás

SzolgáltatásainkA SkyFol Shark autófólia célja az Ön utazási komfortjának növelése és elégedettségének fokozása. A SkyFol tartós üvegfólia termékei gondoskodnak arról, hogy évek múltán is számíthasson a megfelelő megjelenésre, valamint biztos teljesítményre. A kiváló autófólia önmagában nem elég, a makulátlan kivitelezés a SkyFol Telepítői Hálózat tagjai által garantált.

Karosszéria védelem -
Láthatatlan védőfólia
Félti autóját a felrepülő kavicsoktól? Nem szeretné, ha kulccsal végighúzva találná autóját a parkolóban? Védeni szeretné autóját a gallyaktól vadászat során? Szűk kiállókon meghúzta már autóját? A megoldás a láthatatlan SkyFol Cobra karosszériavédő fólia, amely hatékonyan védi autóját a felcsapódó kavicsoktól, verődő ágaktól és a szándékosan sérülést okozó vandáloktól.


Egyedi megjelenés

Egyedi megjelenés és belátásvédelem SkyFol Shark autófóliávalMindenki szebb autóra vágyik – ez a Shark autófólia segítségével megvalósítható! Nagy választékban érhetőek el minőségi autófóliáink, hogy Ön autójához a legjobb megoldást választhassa. Egyedi Cougar dekorációs sorozatunkkal karbon, szálhúzott alumínium, vagy matt hatást érhet el autója felületén. A Cobra karosszériavédő fóliák segítségével óvhatja autója fényezését a külső behatásoktól. A belátásvédelmet igénylő ügyfelek szintén számíthatnak az ablakfóliára; számos film kapható akár 5%-os látható fényáteresztéssel is.


Biztonság

A fólia megvédi autójáz a korróziótól, karcolásoktól, a kavicsfelverődéstől, masszívabbá teszi üvegeid, szélvédőit, ezáltal a biztonságot is növeli. A Skyfol-al autója megőrzi tökéletes külsejét, melynek segítségével Ön is kedvezőbb áron tud megvállni tőle.

Kérje ajánlatunkat. Telefon: 06-20-983-13-63
Lépjen velünk kapcsolatba most!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz